Produktfotografering

Produktfotografering är väl rätt OK, lite kreativa lösningar mm. Jag fotograferade 216 flugor för Vinnalt Fiske (ingen höjdare) Webshop för ett tag sen. Då är det en ministudio som gäller.

 

Den välfyllda flugasken fotade jag utomhus villket jag föredrar för det fina ljuset som naturen bjuder på.

 

Trädgårdsarbete ger mig allergi. Ännu värre är det när jag tvingas köpa något nytt redskap. Eftersom trädgårdsintresset är under noll..så har jag kommit med tusen ursäkter för att slippa köpa en ny maskin eftersom den gamla gav sin sista suck förra sommaren. OK bara en dåre fotograferar en gräsklippare...men det är en fotoblogg och då gäller allt!!

Etiketter: flugfiske

Kommentera gärna inlägget:

Notera belöningen på toppen av maskinen efter 1 tim med den förbannade gräsmattan.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln