Min senaste fotomodell!!!

Ni som följer bloggen har säkert noterat att jag seglar och dessutom fotograferar denna sport. Halmstads Segelsällskaps klubbkappseglingar brukar jag fotografera ute vid en pir/fyr. Detta har gett en nära kontakt med en Gräsandshona som håller till därute. Jag brukar ta några bilder på henne medan jag väntar på båtarna.

 

Igår landade hon mitt på gatan och jag la mig på magen för att fota henne. Drog några bilder men vi stördes av en ilsken lastbilschauför som inte gillade att jag låg mitt i gatan och fotograferade. 

 

För något år sedan låg jag på en grusväg för att fotografera en häger ute i outbacken. Två bilar kom. Den första anmälde mig för polisen och den andra bilen som kom var...polisen. Dom hade fått en anmälan om en berusad man liggande på vägen!!! Så kan det gå.

Kommentera gärna inlägget:

Etiketter: natur

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln