Internationella fyrdagar 21 - 22 Augusti 2010.

Seglade till Hallands Väderö för att få chansen att titta på fyren därute i samband med internationella fyrdagarna som var i helgen. Ligger just nu i Båstad hamn och försöker hitta på nätet Hallands Väderö fyr nya karaktär... men icke!!

 

Varför då? Jo någon grå byråkrat på Sjöfartsverket ska spara pengar. Nu är en ny prisma uppsatt med annan karaktär och räckvidden är begränsad och hela klabbet drivs av solceller och en led lampa. Till och med elementen som håller frost och kondens borta från rutorna på fyrhuset är borttagna.

 

Du är välkommen ombord på min lilla segelbåt en mörk stormig höstnatt när vi kommer norrifrån och ska angöra kusten, kondensen dryper om rutorna på fyrhuset så vi lär inte se ett skit!! Med ditt agerande är väl den största dramatiken i ditt liv när det blev sändningsuppehåll mitt i bingolotto.

 

Jag hoppas du träder fram när människor förlist och avlidit pga din spariver.

 

Ursäkta detta är en fotoblogg, men jag kan inte låta bli när uppenbara dumheter utspelar sig!!

 

Thomas

Seglare 

Den nya prisman på Hallands Väderö fyr.
Den nya prisman på Hallands Väderö fyr.
Bilden är från samma dag...en ganska taggig kust!1
Bilden är från samma dag...en ganska taggig kust!1
Etiketter: fyrar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln