Drott - Aranäs

Tiden har varit knapp, men i kväll hade jag en chans att prova mitt nya objektiv (köpt beg) Canon EF 200 2.8 L II USM. Tanken är att jag skall ha det till lättare sportfoto och nu i helgen körde jag det objektivet på havet vid Zoom 8 seglingarna. På sönd tillsammans med Canon extender EF 1.4x II. Det är ett fast objektiv och är välldigt lätt och smidigt.

 

Jag kör bara Canons L gluggar!! Har man vant sig vid den kvaliten som dessa gluggar ger, så uppfattas allt annat lite sunkigt. Dyra visst...men jag vill ge kvalitets bilder till mina kunder!!

 

Hur matchen slutade...inte en susning, jag fick gå innan eftersom jag hade en uppdragsfotografering och en tid att passa.

Etiketter: handboll

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln