Vårda våra traditioner!!

En kul grej är när jag blir tillfrågad om porträttfotografering och särskillt som i detta fall en familje session. Man anlitar fortfarande en fotograf (jag i detta fall) trots att varenda människa har en kamera på något sätt..mobilen mm.

 

Man klär sig lite finare rätar till håret, lite högtidligt och förhoppningsvis blir där ett tillskott bland sina familje porträtt. Jag gillar att man tänker till och bevarar för framtiden. Porträttbilder blir inte kvar på hårddisken utan kommer fram i ljuset. Man vill att sina närmaste syns i hemmet, och då förhoppningsvis lite proffsigare än vad ex mobilen eller kompaktkameran ger.

 

Enskilda porträttbilder på denna trio har jag i min portätt portfolio!!!! Porträtten är plåtade i Norre Katts Park i går.

 

Jag fotograferar uteslutande "on location" och naturligt ljus är klart bäst!!

 

Från en fotosession jag gjorde nu i söndags.
Från en fotosession jag gjorde nu i söndags.
Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln