Byte av frissa på Salong Anno 1886

En ny frissa och nya bilder. Det är Salong Anno 1886 som anlitat mig igen för porträtt av deras hårfrisörskor för deras marknadsföring. Fotografera tjejer i den åldern är rent tekniskt välldigt lätt. Redigering är det inte tal om, dom är snygga ändå. Men man får smyga in med DVD på salongen. Domen är hård. Dom tycker inte att dom ser OK ut, men jag brukar påminna dom om hur fotografen (jag) ser ut...och sen trillar alla bilderna ned med ett positivt bemötande.

 

Till saken hör att dessa bägge är två riktigt trevliga tjejer. Riktiga fenor som hårfrisörskor.....Ok jag är inne på djupt vatten inte mitt område!! Men jag är helt övertygad!!

 

Här är några av bilderna för deras privata bruk...ett tack från mig för att jag får ha dom i min portfolio.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln