Hylte/Halmstad - Gislaved 3 - 1

Extra kul att fotografera åt Hylte Volley idag. Tjejerna klådde Gislaved i Högskolehallen Halmstad med 3 - 1!!! Ett STORT grattis från gubben som krälade omkring på golvet när jag plåtade er!! Volleyboll är en sport där det skiftar otroligt fort i poäng. Bra drag i tjejerna!!

 

Här är bara några bilder från matchen. Belysningen är en utmaning för en fotograf, brunt golv och likasinnade väggar. Korta slutartider är det som gäller och då måste man skruva upp ISO och i den digitala världen innebär det brus och förlorade detaljer.

Segervrålet!!
Segervrålet!!
Blivande fotograf ryktas det...sen är man rökt!!
Blivande fotograf ryktas det...sen är man rökt!!

Kommentera gärna inlägget:

Etiketter: volleyboll

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln