Ljussättning!!

I 10 årstid har Vi i Villa och andra likvärdiga gratistidningar man får varvat sina nummer med, renovera ditt badrum och i nästa nummer, renovera ditt kök och nästa nummer, renovera ditt badrum...etc! Kreativiteten spränger inte väggarna på dessa redaktioner. Denna årstid brukar dom chockera med lite belysning...spottar dom senaste 5 - 7 åren.

 

Vill ni ha kvarterets vassaste toa???. Då hystar ni i en Speedlite 430 EX II med en trådlös komunikation och när toagästen kommer trycker du på knappen och vipps har du brädat hela kvarteret. Drar du även på Iron Maidens "Hallowed Be Thy Name" och gärna live versionen från Ullevi 08....då blir du kung!!! Ett litet tips från en i ljus branschen.

Min ljussättning på toan!
Min ljussättning på toan!
Etiketter: ljussättning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln