Studentfotografering!!

Bilden från Tylösand tog jag ikväll innan hemresan. Här har jag tänkt ta actionbilder i samband med studentfotografering när den tiden kommer. Visst ett tag tills vi är där, men det jag tänker hitta på krävs tillstånd från myndigheterna och det får man söka i tid.

 

Mer vill jag inte berätta förän allt är klart men två av mina bokningar kommer att ske här och dom mer vanliga porträttbilderna kommer att fotograferas vid Vapnö eller Halmstad Slott.

 

 

Studentfotografering med mig är alltid "on location" antingen väljer ni plats eller så föreslår jag något som passar personen. I mitt paket ingår även en aktivitetsession som då är person/intresse relaterad.

 

Vill du veta mer kan du kontakta mig info@vinnaltfoto.se

Tylön och Tylöfyr

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln