Okänd mark!!

Var och fotograferade i salongen åt Anno 1886 idag. Det är bilder till deras nya hemsida som även jag håller på med. Dom önskade bilder på deras produkter (Herr/Dam frisering) och där är man verkligen ute på okänt vatten när det gäller krämer och annat lull lull.

 

Går som sakt även att anlita mig till bilder för hemsidor. På denna typ av uppdrag har jag inga fasta priser. Det blir en överenskommelse mellan kunden och mig!!

Kim heter tjejen som klipper, har plåtat henne flera gånger och en dröm för en fotograf..lättsam och positiv.
Medel för att göra kölsvinet rent på segelbåten...????
Här är man rökt.....förmodligen skarpa grejer!!
Om jag testat mitt hår i denna maskin, skulle förmodligen blå rök komma ut..därefter..stendöd!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln