En billig (Torr) lösning för kameran!!

Regntäta fotoväskor som man dessutom kan stoppa ner en kamera med batterigrepp och ett 70 - 200 med extender och moltjusskydd har inte jag hittat. Skulle det mot förmodan finnas lär den kosta en regäl slant.

 

Ramlade på en billig lösning på Jula. En vattentät ryggsäck för 299 sek och ett liggunderlag som jag rullat skyddar kameran mot stötar och framförallt saltvattenstänk när man far iväg med 15 - 20 knop till ett rundningsmärke med en öppen båt vid fotografering av tex segling. När jag seglar ligger kameran klar i säcken. Även till nytta för dig som håller till i blöt miljö på landbacken!! 

Här kommer jag åt kameran snabbt. Notera liggunderlaget runt kameran dessutom har jag lagt bitar av liggunderlag i botten på säcken.
Här kommer jag åt kameran snabbt. Notera liggunderlaget runt kameran dessutom har jag lagt bitar av liggunderlag i botten på säcken.
Här klar för vätan.
Här klar för vätan.
Hur många fotoväskor kan man stoppa ned en kamera så här..klar för fotografering. ska man fibbla med motljusskydd mm vid ett rundningsmärke lär man missa många bra bilder.
Hur många fotoväskor kan man stoppa ned en kamera så här..klar för fotografering. ska man fibbla med motljusskydd mm vid ett rundningsmärke lär man missa många bra bilder.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln