Bilder till hemsidor

Som jag nämnt innan tar jag uppdrag för hemsidor och då i första hand som Bildleverantör/Fotograf. I detta fall som gäller Salong Anno 1886 i Halmstad har jag även hjälpt till att bygga upp sidan villket jag inte åtar mig annars. Jag sysslar med fotografering webb folket sköter webbdesgin bättre!!

 

Personligen tycker jag att en hemsida som även har bra bilder gällande sin verksamhet ger ett bättre intryck!! Tja vad ska jag egentligen tycka...som fotograf!! hmmm

 

Ägare/personal till Salong Anno 1886 behöver knappast denna marknadsföring dom är yrkeskunniga och välldigt trevliga att jobba med, men vet man inte detta innan och halkar in på deras hemsida så tror jag att man blir mer nyfiken... Klickar du på denna länken ser du det färdiga resultatet.  

 

Är du frisör och verksam i Halmstad söker dom efter dig. Kolla denna länk 

Etiketter: bilder hemsidor

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln