Hallands Väderö 2010-06-05

Enligt SMHI går vi mot en kallare period den närmaste tiden, två siffriga - grader på nätterna. Vinter är inte min grej så jag letade lite sommar bland mina bilder. Vi som har våra hemmahamnar i Bay off Laholm lägger ofta kursen mot Hallands Väderö, så idag värmer jag upp alla med bilder från en härlig försommardag från ön.

 

En liten varning...skippa bilden längst ned!!!!!!!!!!!!!!!!! Bilderna är klickbara..

Den här vackra fåglen fixar jag inte...så jag ställer frågan??
Inplanterade harar är här gott om på ön.
Ett gott liv.....
Denna arten är inte speciellt skygga...åtlas enklast fram för fotografering med en kall Tuborg!!
Fyrvaktarbostäderna syns höger i bild.
ingen "hang over" här inte
Bilden tog jag nyss...min närmaste grannes hustak syns knappt i snön...hemma nu?? en nackspärr får även en i övrigt rastlös individ att hålla sig jä...lugn
Etiketter: hallandsväderö

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln