Supermodell för en liten stund???

Lite då och då anlitas jag som porträttfotograf. För det mesta gäller det officiella bilder Tycker om att plåta människor, men skulle vilja göra lite mer "avslappnande" porträtt...eller hur man ska utrycka sig...lite sprall då!!

 

Behöver finslipa lite i "open shade" och i direkt solljus med en difusor!! Här gäller inte fashion,glamour eller fantasy bilder utan lite finslipning av ljussättningen och då måste man ha en modell!!

 

Har du lust och inte är kameraskygg (det är jag) hör av dig till mig här Tjej - kille - kvinna - man - kärring - gubbe...skit samma bara du har lust att agera framför kameran en stund och dessutom en fördel om ni är två..den ena av er agerar assistent för att hålla reflexskärmar mm.

 

Sessionen sker "on location" och det är TFP som gäller. Ca 1 tim tänker jag pina dig och som tack för hjälpen får du en förstoring på fotopapper i A4 format monterat på en clipsram.  

En gyllene regel vid porträttfotografering är att focusera på ögonen och som i detta fall ögat närmas kameran. Bilden på mig som en dansk seglare fotograferat har focuspunkten låst sig lite för länge med lite udda resultat...eller??

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln