Behind the scenes..

Fina bilder..."vad har du för kamera"?? En väldigt vanlig komentar...eller denna "med den kameran är det väl inga problem". Jag vet duktiga fotografer som vunnit stora internationella fototävlingar med en enkel kompaktkamera. Jag är ingen super fotograf, men få dessa komentarer när man krälat omkring på marken eller lega i en dyblöt ribb och plåtat segling sänks det lilla självförtroendet man har i botten.

 

Vid ett tillfälle fick jag kontra: Efter en riktigt god tre rätters fälde jag komentaren "fan vad gott - vad har du för spis"??

 

Så idag blir det lite "Behind the scenes". Varmt klädd är att rekomendera vid sådan fotosession.

För att få till den här bilden är positionen som bilden nedan kort skärpedjup och följa i sökaren tills den lilla knatten drattar på ändan med ett gott smile!!
Isen blir liksom lite fuktig så här i vårsolen...men visst ja det var ju kameran som gjorde jobbet.. Bilden är dessutom ett självporträtt där min andra kamera var riggad på isen och via fjärrstyrning kunde jag fyra av.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln