Trash the dress..

Lägger in några bilder från dagens porträttsession, en tjej som var otroligt lätt att fotografera. Jag gillar dom här lite klassiska porträtten. Stilar som glamour, fashion, fineart mm är inte min grej, blir bara för mycket av ålande hit och dit..

 

Däremot känner jag att "Trasha" är min grej. Den stilen "trash the dress" kommer det att bli på mina studentporträtt när vi kommer till "aktivitet/action porträtten" ska bli riktigt kul när jag får gå loss med kameran då!! Vad dom studentporträtten innebär kan du läsa på denna länk info studentporträtt

 

 

Lite catch light effekt...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln