Shit...

Konstruktiv kritk tar jag gärna det är utvecklande, men Destruktiv kritik har inget syfte att utveckla en person!!

 

Min fotostil är åt det dokumentära hållet även när jag tar porträtt, men använder ex reflexskärmar. Fotografera i studio är inte min grej gillar helt enkelt inte den miljön och det ljuset. Fotografera utomhus är betydligt svårare eftersom man får ta hänsyn till ljuset bakgrund mm. I den miljön kan det inte bli perfekt och det är inte syftet med mina bilder.

 

Jag fotograferar för jag tycker det är kul. Mig anlitar man när kompakt/mobilkameran inte räcker till mer avancerad är jag inte och det visar väl min prissättning, dessutom lever jag bara delvis på detta eftersom jag annars arbeter med offentlig belysning.

 

Dagens bild är tillägnad er som kontaktat mig med en massa destruktiv skit!!! För att reta er ytterligare är mina kunder nöjda med vad jag gjort.

 

Ett STORT TACK till alla kunder!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln