Gruppbilder en mardröm..eller?

Fotografera gruppbilder är ingen höjdare. Alla ska vara med ingen ska blinka etc. Denna bild fotograferade jag åt Kvibille BK förra året när dom firade 40 år. Vid ett sådant tillfälle får man dirigera ett bra tag innan alla är någorlunda på plats.

 

När jag kom hem kollade jag igenom alla bilder (tog även lagbilder den kvällen) och fastnade för just denna. Kolla in den lilla knattespelaren nere till vänster i bild...varför måste allt bli så perfekt...den lille humoristen fick mig att skratta gott!!

En hårt beskuren bild som visar den lilla spillevinken!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln