Väder Madde!!

Madeleine Westin höll ett föredrag för oss på Halmstads Segelsällskap nu ikväll om väder, klimat och anekdoter från TV 4. Eftersom jag fotograferar en del åt klubbens hemsida www.hss1910.nu passade jag på att ta några porträtt på henne.

 

Jag får en del petiga komentarer angående mina porträtt. Tyvärr har kanske dessa personer inte följt med i utvecklingen i den lite friare stilen som råder.

 

Madde är metrolog och seglare och på henne tog jag porträtten på HSS altan med kulingruffs i håret. Bilderna visar henne på ett naturligt sätt. En stel bild i studiomiljö skulle i min värld vara helt fel!! 

Etiketter: madeleine westin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln