Ordningen återställd!!

Igår blev det sommar???...segelbåten sjösattes. Mitt i alltihopa var jag en runda på havet och fotograferade juniorerna när dom seglade optimist jolle. Kul att göra något för jolleseglarna. Tack vare Daniel en datanörd av klass som fixat ihop segelsällskapets nya hemsida www.hss1910.nu som är uppbyggd just på bilder kan jag idag lätt lägga in inlägg!!

Två av båtarna är i sjön. En halvtaskig bild som jag tog innan hemresa...
Etiketter: optimistjollebilder

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln