Lite från en kväll på HSS

Denna årstid bor jag ombord på min segelbåt och har koll på fotoobjekt gällande båtliv på första parkett. Var lite fotosugen nu på kvällen och jag såg kitesurfarna håll på nere vid stranden men snackade lite med grabbarna och vinden var lite för klen för att göra hopp och andra konster. så det blev några bilder på klubbens juiorer på deras träningssegling.

Kitesurfarna la ner för dagen, för lite vind.
Test av sin nya E-Jolle
En ny tränare har HSS juniorer fått.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln