Dagens hjälte!!

Är tillfälligt hemma och fixar till dåliga samveten. Ett av dom är mitt jordgubbsland av miniformat. Problemet är att jag avskyr trädgårdsarbete och här är ogräs sen förra året (men jordgubbarna är förbannat goda). Ganska lägligt ville en av grannarna (dom duggar inte tätt här) ha en profilbild i facebook och bad mig dra några porträttbilder. Härligt så slapp man ogräset en stund. Där är mycket kvar....men jag tar det sen????????????????????????????? Tack Lonnie du räddade mig en stund!!

En porträttsession med mig ingår "hoppet"
Jag får ofta höra att det saknas blommor i min trädgård...vadå?? Maskrosor är väl fina!!
Inget onödigt jobb med naturliga blommor i trädgården!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln