Familjeporträtt..

Det här pigga gänget plåtade jag i gårkväll. Man klampar rätt in i en familj med kameror,reflexskärmar och annan bråte och försöker övertyga att detta är helt OK, titta in i kameran och slappna av?????...Fattar ni..dom bilderna ska dom leva med alltid!! Fotografera människor kräver ett visst ansvar. En känslig bit men jag lämnar inget förrän alla är nöjda.

Deras ena jycke ser ytterst fundersam ut när bilden nedan fotograferas.
Hopp är som bekant en grej jag kör med vid porträtt fotografering. Nästa helg ska jag få 17 personer att hoppa samtidigt, vid en familje session...en sann utmaning. I min värld är detta en helt OK familjebild!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln