Halmstads Kommun är inte bara Tylösand!!

Jag trodde att Simlångsdalen och området runt omkring var rätt känt i Halmstads Kommun. Men nu har företagen som sattsar på turismen i bygden gått samman och gör en sattsning på marknadsföring. En karta ska tryckas med sevärdheter och vad turistnäringen håller hus i bygden och då med bilder till detta.

 

Vinnalt fiske  håller i marknadsföringen och har anlitat mig som fotograf...(kanske inte så konstigt bor intill deras anläggning) så idag var jag och tog lite bilder vid Danska Fallen som ligger i området. Vissa sevärdheter mm ska jag även flygfotografera kan vara lämpligt eftersom det blir en större karta över området. Ska bli ett kul projekt att hjälpa till med.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln