Halmstads Kommun är inte bara Tylösand!!

Jag trodde att Simlångsdalen och området runt omkring var rätt känt i Halmstads Kommun. Men nu har företagen som sattsar på turismen i bygden gått samman och gör en sattsning på marknadsföring. En karta ska tryckas med sevärdheter och vad turistnäringen håller hus i bygden och då med bilder till detta.

 

Vinnalt fiske  håller i marknadsföringen och har anlitat mig som fotograf...(kanske inte så konstigt bor intill deras anläggning) så idag var jag och tog lite bilder vid Danska Fallen som ligger i området. Vissa sevärdheter mm ska jag även flygfotografera kan vara lämpligt eftersom det blir en större karta över området. Ska bli ett kul projekt att hjälpa till med.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln