Den kvällen när "Barney" blev fotomodell!!

I går kväll blev det en fotosession på beachen Tylösand. samma tjejer som jag plåtade innan balen, körde häst så det rök i sin student stass!!

 

Hästen Barney är ett arabiskt fullblod och jag lärde mig igår att det tar en stund att få honom lugn. Mamman till ena dottern satte ögonen i mig och undrade över mina ideer, så jag och pappan stod som skamnsa ungar och skrapade med foten i sanden.

 

Det blev många bra bilder så här är lite hur dom blev!! En sak är säker..det var jäv...kul att plåta och eftersom jag stod ute i vattnet har jag betalat med blöta sedlar idag och har fått ursäkta mig var gång.

 

Ett STORT TACK Ellen och Jasmine för att ni ställde upp på farbrons tokiga ideer. Hästar är ni verkligen proffs på!! 

 

Samtliga bilder är klickbara...och som vanligt sämre kvalite här på webben!!

Vissa problem att "starta hästen" men som ni ser rådde inga tveksamheter att gå ut i vattnet!!
O du Barney....nästa gång kan du väl snygga till dig med rakhyvlen!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln