Svar på funderingar....

Sådär får man väl inte göra mitt i badsässongen, rida häst på beachen Tylösand, har jag fått mejl om. Helt rätt men med tillstånd går det bra och att man gör sessionen kväll/morgon.Självklart städar man upp efter sig.

 

Det här ingår i mitt "Studentkit" och ett lite roligare sätt att ta porträtt, framgår ganska tydligt vad personen är intresserad av mm. Sen om du seglar kör hoj rider häst mm spelar ingen roll. Min fotostil är när det rör på sig och har du ideer så är min filosofi att inget är omöjligt!! Jag marknadsför mig inom Segling - Sport - Porträtt . Produktfotografering eller studioljus får mig att somna bakom kameran, i det läget kan man kontakta en annan fotograf, som gör detta betydligt bättre!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln