Breareds hembygdsdräkt.

Idag var det dax för en fotosession och då med fokus på Breareds folkdräkt och bilderna ska vara till marknadsföringen av byggden runt Simlångsdalen. Fotomodell för dagen blev Christel Carlsson som driver hästridning, husrum mm på Skallinge Gård  utanför Simlångsdalen. Christel är en fena på hästar och undertecknad seglare men bägge lite ovana gällande posering för "seriösa" folkdräktsbilder men jag tror att vi fick till det rätt OK...eller???? 

Lurrehus är en känd turistatraktion i bygden och lite fundering på om denna bild skulle passa??
Från gården skall man kunna åka häst o vagn till Lurrehus på picnik...jag fick åka med en liten bit och jag lovar det är riktigt rogivande!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln