Flygbilder projekt "Swim long valley"

Idag blev det en runda i luften i projektet marknadsföring Simlångsdalen. Av hänsyn till kunden lägger jag inte in beställda bilder utan det blir några jag passade på att ta när vi gled förbi. Man ser inte skogen för alla träden...det är riktig skogsbyggd när man hänger däruppe. Ett STORT TACK till min suveräna pilot Lennart Persson från Halmstad Flygklubb!!

Jag fick en betydligt snyggare bild på mitt "Slott" (60 kvadrat) men den bilden kan jag inte lägga in nu...ser att gräset måste klippas!!
Bron är väg 25..
Vägen mellan Simlångsdalen - Oskarström
Breareds Kyrka..inte världens vackraste vinkel jag tog den när vi var på väg till Långhulten.
Micke...var glad att jag inte hade "telegluggen" idag!!
Halmstad med välkända farvatten utanför..

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln