Swedish Beach Tour..

Fotograferade Beach volleyboll i centrala Halmstad nu på eftermiddagen åt Swedish Beach Tour. Jag han inte mer än att komma in på arenan när jag möts av den mest aroganta människa på länge en tjej ca 25 vid namn Tina Klomsri som hade ett eget avtal mm som jag skulle följa. Det är till henne bilderna ska levereras. Normalt är jag ganska lugn och sansad, men här tände jag till på alla cylindrarna.

 

Jag vet att andra fotonördar tittar in här ibland och mitt råd är att undvika samarbete med Swedish Beach Tour.

 

Normalt hade jag lämnat arenan men det är arrangören på orten som ska tillhandahålla med fotograf och i detta fall Hylte Volley och som är mycket fina att samarbeta med och jag vill inte ställa till det för dom!!

 

Jag har kollat lite nu ikväll och Swedish Beach Tour ledning har inte det bästa rykte. OBS att Volleyboll spelarna inte är inblandade i detta!!

 

Jag levererade dom lite sämre bilderna till deras hemsida, normalt vill jag göra ett bra jobb och ett gott intryck men i det här fallet är det en tyst protest. Dessutom sätter dom alldrig ut fotografens "Byline" villket man skall göra!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln