Sista bilderna i projekt marknadsföring Simlångsdalen

Nu ska bilder och text till tryckeriet och allt klart i slutet av månaden. Det är gentlemännen på bilderna som hållt i det hela och som driver "Vinnalts aktiviteter, fiske och jakt" som det numera heter. Dom flesta bilder vi tog idag ska dom tydligen ha på sin hemsida.

 

Den 4 sept ska det vara öppet hus bland bygdens företagare och har ni inget för er är det en fin vända eftersom jag varit på en del av plattserna. Själv ska jag hålla till på Tallhöjden i Simlångsdalen och ha en mindre fotoutställning.

Bröderna Joachim o Michael Persson framför "Kåtan" som man kan hyra.
Tippi tältet som har en stor grill i mitten och som rymmer många ätande gäster.
Här är gott om vildsvin i området och dom har flera gömslen att hyra ut för jakt.
Etiketter: simlångsdalen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln