Gör förstoringar (pappersbilder) av era foton!!

Fick en laddning bilder från labbet idag som en kund beställt och var gång man öppnar och kollar blir det en wooow känsla. Det är inte för att det är jag som plåtat (rätt ordinär fotograf) utan det är en härlig känsla att se en bild på papper.

 

Ni har säkert fått många fina bilder nu under sommaren och varför ha dom på hårdisken, dra iväg några stycken till ett fotolabb i ex storleken 30 x 40 köp en ram och en "passepartout" och vipps har man ett litet konstverk på väggen till en billig peng.

Jag vill ofta ligga nära båtarna när jag fotograferar, man brukar kunna se på rorsmans kroppspråk att när ska han flytta på sig, och efter en bild som denna är det läge att trycka på gasen. Segling fotar jag från en liten snabbgående öppen eka.
Blir man inte överseglad är det bara att rikta kameran mot aktern.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln