Varför fotoblogga??

Fotoblogga är väl ett sätt att hålla igång hemsidan samtidigt ett sätt att marknadsföra sig, trots allt livnär jag mig till viss del på fotograferingen. Just nu är det lite lugnare och det kan kännas rätt OK med tanke på dom senaste veckorna där jag hade det riktigt hett om öronen. Fotografera är riktigt kul men baksidan är all tid framför datorn...kolla igenom sessionen, lättredigera, anpassa till webben mm mm. Portfolion skulle behövas putsas till men när ska man hinna det???

 

Bilderna idag han jag alldrig lägga in under Tall Ships Races och det är från "Crew Paraden"

Det var nog rätt tuffa dagar för besättningarna med...
Besättningen på Gloria..notera pressvecken på uniformsjackorna!!
En nog så viktig person ombord!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln