Marknadsföring ingen enkel match!!

Brukar kontakta småklubbarna om det är OK att glida in och ta några match bilder och efteråt mejlar jag över några till dom klara för webben...kostnadsfritt, i utbyte att dom klämmer in min byline (villket man ska göra) Dom får bilder undertecknad lite reklam.

 

Ekonomin är väl inte på topp i dessa gäng och lyxa till det med en fotograf är inte att tänka på... Ingen..av dessa föreningar har lagt in bilderna. Förmodligen levererar jag för sunkiga/kassa bilder eller så är motståndet stort att lägga ut min byline.

 

Troligen fel marknadsföringstaktik. En annons i en tidning är ännu värre, där står bara något men inga bevis!! Har alldrig provat och tänker inte göra det!! Ringar på vattnet är nog bäst, tar lite längre tid men har en viss kvalite och har fungerat bra för mig!!

 

Bilderna är från igår Leikin - Ränneslöv 8 - 1 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln