Hylte Volley 2011 - 2012

Lagbilder/spelarporträtt för Hylte Volley spelmagasin plåtade jag idag i Torups gästis. Meningen var utomhusbilder men lite för kallt ute och vi fick ta bilderna i en större matsal och det fick bli som det blev. Personligen är jag inte helt nöjd men det gäller gilla läget situationen som uppstod kan man inte lastas för. Leif...min vattenstämpel finns inte på dom bilderna ni får...måste tyvärr göra så på bloggen!!

 

Mina fotojobb kommer oftast på samma gång, så efter plåtningen av Hylte Volley blev det en sväng i luften och projekt bilder åt Halmstads kommun.

 

I morgon (sönd) åker jag ner till Båstad och fotograferar segling och i detta fall mästarnas mästare och dom seglar CB66. 

Tjejerna först tycker jag och här är årets damlag!
Årets herrlag, några nya ansikten har kommit till.
En sann höjdarbild..nåväl syftet var inte skönheten utan ett projekt som Halmstad Kommun vill ha dokumenterat även från luften.
Kan någon se vart dessa bägge bilder är tagna..gäller två orter.
Det pågick tandemhopp och självklart passar man på och ta några bilder. En grej jag skulle vilja göra, kostnad för ett hopp är 2500 sek!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln