Mästarnas Mästare CB66 Båstad.

I helgen gjorde SM vinnare i olika båtklasser upp i farvattnen utanför Båstad om vem som är den grymmaste seglaren i Sverige. Riktigt kul var det att Halmstads Segelsällskap (min klubb) hade seglare med och som då är Svenska mästare i C 55 2011. Gubbsen seglade i finalen och placerade sig som 5:a totalt!! Att segla final i detta gäng är en prestation!!

 

Tyvärr kunde jag inte plåta när vinden friskade hade lite annat att fundera över eftersom min bil var tvärdöd, Paparazzi (min fotobåt) låg i sjön, trailern på kajen och en bilbärgare på G som skulle ta mig och bil till Halmstad. Snälla vänner tog hand om båt/trailer. Men nu rullar bilen igen...några tusingar fattigare.

 

Här kommer bara några utav alla bilder jag fick med mig på minneskortet, samtliga är klickbara!! Fler finns att se på www.hss1910.nu Jag har länkat dit tidigare och några har undrat villket som är mina bilder...kolla på "Thoyas Hörna" där hitta ni allt jag plåtat för HSS i år.

Här kommer SM vinnarna i C 55 2011. Rorsman Thomas Olsson, gastar Jörgen Preuss & Kristian Jensen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln