Lite flum bilder....

Ikväll har jag redigerat Hylte Volleys bilder till sitt match magasin. Min målsättning vid plåtningen är att fixa det mesta redan vid sessionen, men digitala bilder behöver en liten efterputs. Jag är inte glad åt att sitta vid datorn men det är ett nödvändigt ont. Lagbilderna är inte lätta, det är alltid någon som blinkar så vid fototillfället gäller flera serier.

 

Hittade dom här bilderna (letade efter helt andra...en önskad beställning) och dom är från finalen Tall Ships Races, kanske piggar upp när hagelskurarna och mörkret utanför inte inbjuder till yttre aktiviteter!!

Ljussättningen var rätt läcker denna kväll..

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

  • Ann Liljebäck-Gustafsson » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Gustav Vikene levde och hade sin verkstad i Karlsborgs kommun. Jag var nära vän ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln