Fotoutställning Vallås Bibliotek

Idag har jag hängt upp bilderna till utställningen på Vallås bibliotek och kan äntligen göra lite annat. Jag är den sanna tidsoptimisten men få till en fotoutställning tar tid och mycket strul hit och dit innan allt är på platts!!

 

Officiellt startar utställningen på lörd (29/10) och pågår i 3 veckor. Vernissagen skippade jag..inte min stil. Däremot är undertecknad på platts en stund på lörd och under utställningen finns jag där varje onsd mellan 16 - 17 ca tider....

 

95% är seglingsbilder en och annan häst med dam, en metrolog och några sportbilder får ni se.

 

Här några bilder innan jag åkte därifrån nu ikväll.  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln