Älgfotografering...

Du vi skulle vilja ha lite älgbilder som vi ska ha som vykort i vår..marknadsföring det fixar du!! Visst svarade jag. Man blir välldigt kreativ som liten fotosnubbe och älgbilder är inget man snyter ut så där i ett rapp. Hem och Googla på älgparker och igår åkte jag till en älgpark utanför Markaryd. Fördelen är att man kan ta bilen in i området och fånga dom på bild i en naturlig miljö.

 

Det finns som bekant kända fotografer som googlar fram bilder och säljer dom som egna villket gör saken ännu svårare för oss som slår i underläge. Ungefär som anabola bland idrottsmän... Men dom här är äkta vara.

 

Här är några bilder och alla är klickbara.

Gillar den här bilden. Älgen är i brunst just nu och situationen var så där öm och fin vid fototillfället.
Två tjurar och många älgdamer..ett älgparadis
Det är eftermiddag vid fototillfället och älgarna är inte så aktiva dagtid, därav alla "slapparbilder".

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln