Amerikanska Bisonoxar!!

I helgen passade jag även på att plåta lite Bisonoxar..Jänkare i det här fallet.Trevliga men STORA djur!! Man får helt enkelt vara rätt nära vid plåtningen och när man kommer för nära..får man en klar indikation på det.

 

En av Bisonoxdamerna blev nog lite förtjust i fotografen för när hon kom lite väl närgånget gled jag in i bilen varvid hon började slicka sidorutan och eftersom inte fönstret var helt stängt åkte halva mulen och tungan in i bilen.

 

I min ålder är det rätt OK att en Bisonoxe stöter på en...man blir mindre kräsen med åldern liksom. Lite väl lerig i min smak men vackra ögon!!

Bisonoxgubbarna är rätt biffiga!!
Läge att dra sig undan...
Dom ser välldigt fridfulla ut.
Rätt OK min senaste??

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln