Lilla Galleriet med stora konstnärer!

Idag gjorde undertecknad ett besök på "Lilla Galleriet" som ligger vid Kasten Rönnowsgata i Halmstad. Susanne Lindqvist är min BB granne i hamnen och först i sommras fick jag reda på att hon var konstnär...lite försynt klämde hon fram det.

 

Har ni inte varit där ska ni besöka hennes lilla galleri som delas av några andra konstnärer. Olja och akvarell med en detaljrikedom jag sällan skådat och motiven är oftast från Halmstad. Fantastiska verk som hänger på galleriet och som har öppet lörd mellan 10 - 14. Susannes hemsida är http://www.susannelindqvist.se/ men som all konst ska den ses live!!

 

Lycka till Susanne och skulle du få för dig att sitta på HSS altan och måla småbåtshamnen har du redan en köpare!!

Susanne visar vägen ner till galleriet som verkligen är sevärt.
Här begrundas ett verk som är på G!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln