Totalt 63000 ledlampor

Lite involverad i det här spektaklet och mejl hem när dom ska tändas kan undertecknad medela att dom tre träden lyser för fullt sen igår (torsd) Stora Kastanjen som är en bild jag plåtade förra året har totalt 43200 led lampor. Denna bild, lilla Kastanjen och stjärnorna på Fredsgatan finns med i leverantörens katalog, ett jobb jag gjorde åt dom förra året.

 

Deras hemsida för er som gillar lull lull www.everledlighting.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

  • Ann Liljebäck-Gustafsson » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Gustav Vikene levde och hade sin verkstad i Karlsborgs kommun. Jag var nära vän ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln