Nu håller jag till på Linnégatan 26 i Halmstad.

Lokalfrågan har löst sig och nu kan ni hitta mig på Linnégatan 26 i Halmstad. Det är väl inte Halmstads paradgator men någorlunda hyvsad hyra inte speciellt flashig men den har vad jag behöver.

 

Driva en fotorörelse i skogen fungerar liksom inte. Mitt såkallade bredband taremot 1,43 Mbit/s och skickar 0,31 Mbit/ och jag betalar för 8!!! När man skickar högupplösta bilder till labbet hinner man med både nyheter och även klämma en långfilm innan det är klart. Dessutom har jag problem med kundkontakter mm här i outbacken!!

 

Det kommer en öppningsinbjudan längre fram men allt är i drift redan nu. Så har du vägarna förbi titta in.

 

Officiella öppetider är lörd 10 - 14 och onsd 16:30 - 18.30, men jag lär väl vara där lite då och då.

Där min bil står ligger den.
Hållt på hela dagen med fix..
Mycket kvar att göra men alla resor börjar med små steg!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln