Reklambilder...

En ny turistkarta för Simlångsdalen är på G igen. Jag har blivit ombedd att snyta ur mig tjusiga naturbilder över området.

 

Varenda karta och broschyr gällande Simlångsdalen som jag sett har vackra naturbilder så den biten har nog gått in i folks medvetande.

 

Ett av turistkartans syfte är att visa bl.a alla företagen som just marknadsför sig i turistnäringen och då tycker undertecknad att det är den biten som ska fram i bilderna, sen får mina beställare tycka vad dom vill.

 

På väg hem från "Långhultebackarna" där jag plåtat skidåkare (reklambilder för Långhultespåren) stötte jag på en trio tjejer/damer ridande på sina fina Islandshästar. Jag gillar som bekant aktivitetsporträtt, där man ser personen i sin rätta miljö och intresset kommer med i samma bild!!

 

Ett STORT TACK för att ni ställde upp!! Tycker personligen att någon bild ska vara med på kartan!!

 

Bilderna är klickbara!!

Det var en härlig syn när dom töltade mot kameran
Kvinnan på bilden var inte med från början och jag kommer med bilen in i en snövall och börjar plåta...hoppas du har återhämtat dig, men jag kunde inte låta bli såg riktigt fint ut när ni kom i backen!!
Grabben hade god gång i backen...var egentligen detta jag skulle plåta.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln