Hästfotografering Tylösand beach.

Lägger in bilder på bloggen men glömmer att förnya portfolion villket jag försöker rätta till efterhand nu. Någon undrade var portfolion till mina studentbilder var... där var liksom ingen men är nu åtgärdat och ni hittar studentportfolion och info studentporträtt genom att klicka på dessa länkar.

 

Kör lite hästbilder idag som jag hitta i samband med förbättring av min portfolio!!

 

Priser är samma som en porträtt session och plåta på beachen i Tylösand sommar krävs fototillstånd villket jag har!!

 

Jo jag står oftast i vattnet och plåtar...tacksam om vi kan ta sessionerna till sommaren!!!!!

 

Alla bilder är klickbara!!

Plåtad i Tylösand i samband med en studentsession
Fotograferad i Tylösand..Tylön syns i bakgrunden
Även denna bild i samband med studentsession
Bild från i Söndags i trakterna av Simlångsdalen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln