Ny fotoutställning på G!!

Idag ringde en kvinna mig från Söndrums Bibliotek i Halmstad om jag var intresserad att ställa ut seglingsbilder hos dom i sommar. Trots mina förklaringar att jag i höstas haft en utställning i ämnet fast då på Vallås var hon angelägen att Johansson skulle ställa ut. Klart att det känns kul, kan väl nämna att som helt okänd är det inte lätt att komma in i lokalerna, nu frågar dom.. villket känns rätt OK!!

 

Fotoutställningen kommer att vara mellan 30/6 - 25/8 2012 så jag har lite tid på mig att svänga ihop lite nytt, känner inte för att hänga upp samma seglingsbilder som förra gången. Kommer även att hänga upp några fler från Tall Ships Races som jag fotograferade åt Halmstad & Co.

 

Hösten 2012 kommer jag även att ha en flygfotoutställning fast då på Vallås Bibliotek.

Blåste rätt bra den dagen fartygen lämnade Halmstad, men jag fixade uppdraget med "Pappparazzi" en 4,5 m snabbgående öppen båt.
Tall Ships Races.
Från Tall Ships Races.
Hoppas kunna kräma ur mig bilder från lite stökigare väder till utställningen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln