Yehh...snö - Bisonoxar!!

Fick lite snö Bisonox bilder idag. Drömbilden är på en kulle med några stycken tillsammans i snöyra och vind, men jag fick chansen idag, kan dröja länge till nästa gång. Dom här filurerna är lite svåra att styra upp i rätt position.

 

OK att jag kör med min 70 - 200 glugg, men jag lovar att man är rätt ödmjuk när 1000 kg Bisonoxe står några meter ifrån. Hamnar dom i lite trängt läge har man ingen chans!! Titta på dom är riktigt fridfullt....

Den här bilden har jag zoomat till 70 mm..riktigt nära...
Ett sätt att lösa en rinnande näsa!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln