Hallandsposten en tidning med extrem nyhetstorka!!

Min inte helt lagliga väg skylt fick jag plocka ner idag, men den hängde med rätt länge innan någon som har haft ont av den kontaktat Hallandsposten....eller var det kanske??? Frilansande fotografer ses som bekant inte med blida ögon!!

 

När Teknik & Fritid ber mig ta ner skylten köper jag det med en gång eftersom dom har hand om tillstånden, men Anders Holmen på Hallandsposten vad vinner du på att vara arogant och otrevlig mot mig i telefonen. Som du märkte är inte undertecknad så lättskrämd.

 

Mitt HP abonemang sa jag upp 5 minuter efter att skylten plockats ned...varför bidra med försörjning till själutnämnda Poliser!!

 

En liten kul skylt för oss med humor och glimten i ögat...se hur länge..tror även att den spelats på!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln