Oj oj oj.....

Först ett STORT TACK för alla sms, mejl. telefonsamtal mm där ni trots min grova kriminalitet fortfarande vill kännas vid mig. Trots att man går mot dom 60 ser jag framåt och gillar lite civil olydnad och pojkstreck ibland. Skylten var ett sådant!!

 

Nu blev det jätte jätte mycket och även med glimten i ögat inser jag mitt grova brott!!

 

Det var väl inget har dom flesta komenterat idag, men notera HP uppslaget förstår ni vad jag menar. Längst ned till höger står det en liten notis om rattfylla och på andra sidan en ännu mindre om en kvinnomisshandel. Så var det med det!!.....

 

Men OK har man 90 000 arbetsgivare får man ta konsekvenserna av en artikel på sandlåde nivå!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln