Revisor..sökes!!

Så här i deklarationstider kommer funderingarna och jag känner småföretagare som har en liten billig revisor men när undertecknad letar hittar jag inte dom. Känner du dig manad och inte vill ta tag i ett multinationellt företag utan kan tänka dig hjälpa ett liten, liten, liten sneseglande fotograf just till deklarationen...hör av dig!!

 

Bilden är ett studentfoto i min värld....en liten påminnelse att jag gärna klämmer ur denna typ av bild till ditt student minne!! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln