Viltsnok

Viltsnok är Konstliv baklänges och ska vara under kristi flygarehelg ( 17 - 20 maj 2012). Jag kommer att ha en bild (seglingsbild såklart) på Galleriet på Söder i Halmstad och sen tillsammans med tre andra (konstnär och smycke smed) ha en utställning på Tallhöjden i Simlångsdalen, med lite blandade bilder.

 

Jag är lite dåligt informerad men på den här rundan så pågår ett lotteri och med frågor på dom olika utställnings lokalerna i kommunen och mitt bidrag till lotteriet är älg bilden nedan, ramad i A 3 format. Ville helst ha en seglingsbild men fick förklarat att alla inte uppskattar en sån. Tror jag ska gadera med en seglingsbild...personen får välja fritt!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln